Hallo mijn lieveling, in mijn video van vandaag laat ik je zien hoe je deze Super S ... - Breien Haken
Breaking News
Home / haken / Hallo mijn lieveling, in mijn video van vandaag laat ik je zien hoe je deze Super S …

Hallo mijn lieveling, in mijn video van vandaag laat ik je zien hoe je deze Super S …

Hallo lieverds, in mijn video van vandaag laat ik je zien hoe je deze superlieve 3D-harten gemakkelijk kunt haken. De harten zijn heel eenvoudig en daarom perfect voor beginners. Je kunt de harten gebruiken als babymobiel, tascharme, hanger of decoratie. Ik wens je heel veel plezier bij het haken! Gebruikte wol: amzn.to/2DQy9fo Gebruikte haaknaald: amzn.to/2mTd0cr GEBRUIKER
Source by ubernsee

About admin

Check Also

Naaldzak voor naalden of breinaalden 15 cm ...

Naaldzak voor naalden of breinaalden 15 cm …

Naaldzak voor naalden of breinaalden 15 cm Meer Source by kreativefrau

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *